Kerstactie met scholieren

Kerstactie: 200 scholieren maken 250 kerststukjes voor ouderen in Kattenbroek

Vrijdag 8 december maken 200 scholieren uit Amersfoort kerststukjes speciaal voor ouderen in de wijk Kattenbroek. Met deze actie willen de scholieren ouderen in het zonnetje zetten. Ouderen hebben immers in de jaren vijftig Nederland weer opgebouwd en stonden aan de wieg van de welvaart zoals we die nu kennen. Zij zijn waardevol voor ons allemaal en verdienen daarom een kerststukje!

Scholieren van de Gabrie Mehenschool maken onder begeleiding van bloemist Godelieve van den Hengel-Spijker en cursisten van de Elso Post Floral Academy 250 kerststukjes.
De kerstactie ontvangt steun van het Buurtbestuur Kattenbroek en BIK( BewonersIniatieven Kattenbroek). Bik heeft de actie mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage.
De inkoop van benodigde materialen wordt geregeld door de Felini Foundation. Deze stichting bevordert communicatie tussen generaties met vrolijke, positieve projecten.
Supermarkt Picnic verzorgt de bezorging van de kerststukjes op vrijdagmiddag 8 december. De scholieren bezorgen zelf ook kerststukjes op maandag 11 december bij ouderen in hun straat/buurtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *