Vacatures

Masker BIK
BIK-new

Er worden voor verschillende organisaties vrijwilligers uit Kattenbroek gezocht. Hieronder staat een lijst met vacatures voor vrijwilliger.

Leden Buurtbestuur Kattenbroek

Buurtbestuur Kattenbroek vertegenwoordigt vanaf januari 2017 inwoners, wijkwerkers en betrokken organisaties in de wijk. Het Buurtbestuur bepaalt mede wat nodig is voor Kattenbroek op het gebied van welzijnsinitiatieven, ter ondersteuning van de inwoners, en hoe dit het best gerealiseerd kan worden. Buurtbestuur Kattenbroek zoekt inwoners van Kattenbroek die zitting willen nemen in het Buurtbestuur Kattenbroek.

Meer informatie over Buurtbestuur Kattenbroek kun je vinden op de website van Indebuurt033 via deze link. Daar kun je je ook aanmelden.

 

Mede-organisatoren GoedebuurKattenbroek

GoedebuurKattenbroek is de nieuwe burenhulpdienst in Kattenbroek die door Indebuurt033, het sociale wijkteam Hoogland-Kattenbroek en wijkbewoners wordt opgezet. Elders op deze website staat GoedebuurKattenbroek uitgelegd. GoedebuurKattenbroek krijgt in haar opstartfase ondersteuning van de Burenhulp Zielhorst.

GoedebuurKattenbroek is op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met de organisatie van GoedebuurKattenbroek.

Meer informatie kun je vragen 

Leden BewonersInitiatieven Kattenbroek (BIK)

BewonersInitiatieven Kattenbroek faciliteert bewonersinitiatieven in Kattenbroek waarmee de leefbaarheid in de wijk wordt vergroot. We kunnen helpen bij het zoeken naar vrijwilligers en communiceren met de wijk. Ook kun je bij BIK buurtbudget aanvragen. BIK bestaat uit vrijwilligers die in Kattenbroek wonen.

BIK is op zoek naar nieuwe leden want vele handen maken licht werk.

Klussen waaraan je kunt denken zijn:

  • Website onderhouden/webredacteur
  • Buurtbudgetadministratie
  • Communicatie met aanvragers buurtbudget
  • Meebeslissen over besteding buurtbudget
  • Samenstellen van de tweede editie Wegwijs in Kattenbroek
  • Organisatie van de wijkdag

Meer informatie vind je elders op deze website.  Heb je interesse of heb je vragen, stuur dan een bericht naar info@kattenbroek.net.