masker_bik

BIK-new

Initiatieven in Kattenbroek

BewonersInitiatieven Kattenbroek bestaat uit vrijwilligers uit Kattenbroek en zet zich in voor het verbeteren van de leefbaarheid van onze wijk Kattenbroek en haar bewoners. We ondersteunen initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in de wijk vergroten. Daarbij gaat onze voorkeur uit naar initiatieven die de onderlinge binding van alle bewoners versterken. Wil je op de hoogte blijven van initiatieven in Kattenbroek, kijk dan regelmatig op onze FaceBook pagina:

https://www.facebook.com/buurtbudgetkattenbroek/

Tevens fungeren we als klankbord bij het organiseren van bewonersinitiatieven in de wijk. Verder beheren we het buurtbudget Kattenbroek dat de gemeente voor het verbeteren van de leefbaarheid in Kattenbroek ter beschikking stelt. Heb je een idee om de leefbaarheid te vergroten, om onze wijk mooier, schoner, veiliger, levendiger te maken? Laat het ons weten via de pagina ‘Contact’.

Wil je een activiteit organiseren welke de sociale binding tussen Kattenbroekers vergroot en wil je bij ons een verzoek om (financiële) ondersteuning indienen? Kijk bij Buurtbudget hoe het werkt!