Masker BIK
BIK-new

Buurtbestuur Kattenbroek (BBK)

Buurtbestuur Kattenbroek (BBK) stimuleert, ondersteunt en faciliteert (bewoners)initiatieven in de wijk. BBK is altijd op zoek naar actieve bewoners met goede ideeën voor elkaar in onze wijk. Buurtbestuur Kattenbroek is sinds januari 2017  aan de slag gegaan als groep betrokken Kattenbroek-bewoners. Zij worden ondersteund door  professionals waar het nodig is. Denk hierbij aan de buurtnetwerker Eefke, de wijkagent, de jongerenwerker Mourad, het sociaal wijkteam, SRO buurtsport etc.)

Buurtbestuur Kattenbroek is een netwerkorganisatie en  volop in beweging. Het  netwerk breidt zich steeds verder uit. Zo zijn er bijvoorbeeld werkgroepen BBK actief op de thema’s:

  • Eenzaamheid
  • Jeugd & Jongeren in de wijk
  • Wijkgerichte communicatie

Het zogeheten ‘kernteam’ van Buurtbestuur Kattenbroek coördineert en houdt overzicht over de werkgroepen. Het kernteam van BBK is o.a. verantwoordelijk voor:

Op de pagina Initiatieven vind je een overzicht van initiatieven die mede mogelijk gemaakt zijn door bewoners uit de wijk met ondersteuning van Buurtbestuur Kattenbroek en/of BIK.

 

 

 

Contact buurtnetwerker

Email: Eefke.Wesdorp@indebuurt033.nl

Mobiel: 06 – 81352564

Contact jongerenwerker

Email: mourad.akachar@indebuurt033.nl

Mobiel: 06-43141257